петък, 7 октомври 2011 г.

Учредиха МСДС в Айтос


15 младежи, решили да променят Айтос, учредиха младежка организация на СДС (МСДС) в града, привлечени от ентусиазма на кандидат-кмета на партията Стоян Колев. „Това е човекът, осъществил американската мечта в Айтос - млад, способен, богат. Виждаме пред себе си и примера на Бургас, където СДС стои в основата на всички добри промени за града", така младежите обясниха мотивите си да се влеят в сините редици.
„Млади хора на партийно събрание - това е прецедент. Учудвам се, но и се радвам", поздрави новите членове на МСДС областният лидер на СДС-Бургас Костадин Марков. „Управлението на Айтос в момента няма нужния капацитет, трябват му млади и способни хора", добави той.
Костадин Марков присъства на събранието заедно с председателя на МСДС-София Петър Славов и председателя на МСДС-Бургас Николай Стоилов.
Първата задача на МСДС-Айтос, която съвсем скоро ще се разшири с още членове, е да се включи в изготвянето на програмата на кандидат-кмета на СДС Стоян Колев и на кандидатите за общински съветници за управлението на града. Основната й цел е задържането на младите хора в Айтос, които заради безработицата сега са принудени да търсят работа в други градове и в чужбина.
За председател на МСДС-Айтос бе избран Венелин Ангелов, който е политолог по образование. Новата структура на МСДС получи поздравителен адрес от лидера на СДС Мартин Димитров, а за успешен старт новоизбраният председател разряза торта с надпис: „Ние ще променим Айтос!".

Няма коментари:

Публикуване на коментар