петък, 7 октомври 2011 г.

Детски парти-център отвори врати в Айтос


В истински празник се превърна откриването на първият детски парти-център „Мики Маус"  в Айтос.
В продължение на няколко часа около 20 деца с нарисувани лица щуряха в зала, пълна с детски атракциони - плейграунд, стимулиращ двигателното развитие, балони, къщичка за по-малките, зона, предназначена за забавни и креативни игри и сух басейн, пълен със стотици топки.

В уютното пространство на парти-центъра Таню и Теодора Таневи посрещнаха с чаша шампанско и изискана почерпка около 50 гости, сред които бяха кандидат-кметът на "Синята коалиция" в града Стоян Колев, заедно със съпругата и сина си.
„Много съм щастлива, че след толкова трудности и перипетии най-накрая успях да осъществя една моя мечта. Благодаря на всички, които дойдоха и споделиха с нас този момент", каза по време на откриването Теодора Танева.


В приказната обстановка на парти-центъра могат да се занимават деца на различни възрасти, които заедно с професионални аниматори ще рисуват, лудуват и творят.


„Айтос имаше голяма нужда от такова място. Радвам се, че вече има къде да се събираме с приятели в студените дни и децата да си играят, а не да стоят затворени в къщи", каза една от майките, уважили откриването на детския парти-център.

Няма коментари:

Публикуване на коментар